AOVE Eco Salvatge Llauna 250 ml

AOVE Eco Salvatge Llauna 250 ml

6,72 «IVA inclòs»

En estoc

En estoc

ref.: 0102250 Categoria:

Descripció

L'oli verge extra Salvatge, oli de les reserves de fauna s'obté d'oliveres arbequines centenàries. És de producció ecològica, collit a mà per a respectar les arbres, i premsat en fred el mateix dia (dins de les 12 hores següents) per a conservar totes les seves propietats. Amb tot això s'aconsegueix un producte de categoria extraordinària, amb una acidesa inferior als 0,2º.

Gràcies a aquest tipus de producció, s'obté un oli de color verd herba, molt propi de l'oli jove, amb una intensa olor afruitat. La sensació al paladar és dolç, amb un lleuger toc herbal i un picant cap al final.

L'oli d'oliva verge extra ecològic Salvatge és, gràcies a la seva baixa acidesa i excel·lent qualitat, l'oli ideal per als que es preocupen per tenir una alimentació sana i responsable.

La varietat
L'arbequina és la varietat més suau d'oli d'oliva. L'oli d'oliva verge extra, elaborat amb olives arbequines, és un oli d'extraordinàries propietats culinàries, dietètiques i medicinals. Ideal per per al consum en cru, és a dir, en amanides, torrades, pa amb tomàquet, etc.

Formes de conservació
Us recomanem que per conservar l'oli d'oliva verge extra Salvatge i que no perdi totes les seves qualitats, és important que l'oli estigui preservat de la calor i de l'excés de llum.

Certificacions

El cultiu de les nostres oliveres centenàries es fa seguint la normativa de l’agricultura ecològica. No es fa servir cap tipus d’adob mineral ni tampoc cap tractament amb productes no permesos pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

Tots els olis d’oliva Salvatge estan certificats per la Comissió Europea d’Agricultura Ecològica, garantint que l’oli procedeix de les nostres olives i no contenen pesticides o altres components nocius per a la salut i el medi ambient.

La certificació ecològica garanteix que els productes han estat produïts o elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Tot això fa de Salvatge un producte de qualitat, proximitat i molt preocupat pel respecte al seu entorn.

A les finques on es produeix Oli Salvatge, es respecta a les oliveres centenàries. És per això que no entren tractors o maquinària gran i el procés de recol·lecció es fa de manera manual.

Informació addicional

Pes 0,295 kg
Dimensions 4,5 × 6 × 12 cm

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top