Acceptació de les condicions generals de compra

L’adquisició de qualssevol dels productes comporta l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les Condicions Generals que s’indiquen, sense perjudici de l’acceptació de les Condicions Particulars que poguessin ser aplicable en adquirir determinats productes.

Les presents Condicions Generals de Compra s’apliquen a la venda de tots els articles que l’Associació Trenca ven a través de salvatge.org, dirigint-se exclusivament a un públic major de 18 anys.
Ens reservem el dret a cancel·lar el compte d’accés d’un client si es detecten actes fraudulents, especulatius o de mala fe en la utilització d’aquest servei.

Aquestes Condicions Generals podran ser modificades sense notificació prèvia, per tant, és recomanable llegir atentament el seu contingut abans de l’adquisició de qualsevol dels productes oferts.

Els nostres productes

Els productes oferts, juntament amb les característiques principals dels mateixos i el seu preu apareixen en pantalla.

Els productes poden variar lleugerament de les imatges mostrades. Tot i que hem fet tots els esforços possibles per mostrar els colors amb precisió, no podem garantir que la visualització dels colors d’un dispositiu reflecteixi amb precisió el color dels productes.

Preu

Els preus que es mostren en el nostre lloc web inclouen l’IVA (21%) i es mostren en euros (€). Prenem totes les precaucions per garantir que el preu del producte que es mostra és el correcte. Quan el preu sigui diferent per algun error tipogràfic ens posarem en contacte per correu electrònic abans de procedir a l’enviament del producte.

Les despeses d’enviament no estan inclosos en el preu. Aquests imports corresponents a les despeses d’enviament seran calculats en temps real a la web i estaran exposats durant el procés de compra i dependran de el lloc d’enviament i pes. L’empresa es reserva el dret de canviar els preus dels productes sense previ avís.

Les ofertes i promocions que puguin estar en vigor simultàniament no són acumulables.

Disponibilitat del productes

Quan els articles no estiguin disponibles per algun motiu, s’indicarà en el nostre lloc web. Heu de tenir en compte que podem retirar articles de la venda en cas que ens quedem sense existències o per qualsevol altre motiu i podem fer-ho en qualsevol moment i sense previ avís.

En el cas que algun producte no estigui disponible, ho comunicarem el més aviat possible a través de les dades proporcionades per tal que, a la vostra elecció, pugueu substituir-lo per un altre o bé rescindir la vostra compra.

Procés de compra online

PAS 1: Reviseu la vostra llista de la compra
PAS 2: Dades d’enviament i facturació
PAS 3: Tipus de pagament
PAS 4: Finalitzar

Per procedir a la compra de productes, s’haurà d’afegir el producte que es vol adquirir a la cistella, segons les indicacions recollides en pantalla, emplenant a aquests efectes el formulari de comanda subministrat i validant el mateix.

La validació de la comanda per part de client suposa expressament el coneixement i acceptació d’aquestes condicions generals.

Per realitzar una comanda, s’ha de seguir el procediment de compra online i fer clic a «Fer la comanda». Després d’això, es rebrà un correu electrònic amb la «Confirmació de la Comanda». Així mateix, se us informarà mitjançant correu electrònic que el producte està sent enviat (la «Confirmació d’Enviament»). La informació que s’envia a través d’aquest correu electrònica serà: el número de la comanda, detalls de les característiques del producte, el seu preu i les despeses d’enviament.

Mitjans tècnics per corregir errors

Durant el procés de compra i després de prémer el botó “Confirmar comanda”, apareixen diverses finestres de confirmació de les dades que s’introdueixen, de manera que s’impedeix continuar si no es faciliten totes les dades que es sol·liciten en cada cas. També abans de procedir a la confirmació de la comanda, el client pot corregir qualsevol error en la introducció de les dades, canviar el contingut de la cistella de la compra o, fins i tot, cancel·lar-la totalment, podent retrocedir a les pantalles anteriors per fer les rectificacions oportunes. Abans i després de realitzar la comanda es pot contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic: salvatge@trenca.org, indicant-nos l’error sofert per procedir a la seva correcció.

Registre

El registre com a client és totalment gratuït. Els codis d′accés (usuari i contrasenya) tenen caràcter personal i intransferible, sent obligació del client vetllar per la seva custòdia, bon ús i integritat. Així mateix, el client és l′únic responsable de l′elecció, la pèrdua, sostracció o utilització no autoritzada de qualsevol contrasenya o codi identificatiu i de les conseqüències que se′n puguin derivar. Ens reservem el dret de cancel·lar el nom d′usuari i la contrasenya d′aquells usuaris que mantinguin saldos deutors o impagats.

Qui pot comprar

Per poder comprar els productes que s’ofereixen a la nostra web, el comprador declara que és major de 18 anys. En el cas que contracti una persona jurídica, la persona que actua en representació declara sota la seva responsabilitat que té poders vigents per fer-ho.

Ens reservem el dret d’impedir l’accés a clients que tinguin algun deute pendent de liquidar

Pagament

Oferim la possibilitat d’efectuar el pagament amb targeta Visa i Mastercard, o transferència bancària.

El càrrec a la targeta de crèdit es realitza en el mateix moment de realitzar la comanda, a través de la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent i un cop s’hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.

En aquest sentit, les dades confidencials són transmeses de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. El sistema d’encriptació SSL que utilitzem confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció.

La seguretat en la compra electrònica està garantida per l’entitat bancària corresponent. Aquesta disposa dels mitjans de seguretat necessaris per identificar possibles errors en les dades facilitades al realitzar el pagament amb targeta de crèdit.

Les dades de la targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades d’aquesta web, sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda) de la nostra entitat financera mitjançant la seva Passarel·la de Pagament Segur. En cap moment salvatge.org rep les dades de la teva targeta, només la confirmació del teu pagament.

Les targetes de crèdit estan subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora de les mateixes, però si l’entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap contracte amb vostè.

Transferència bancària. Si tries aquesta modalitat, la comanda no s’enviarà fins que es rebi la transferència bancària corresponent. El número del nostre compte corrent apareixerà en el missatge de correu electrònic de confirmació que es rebrà després de la compra.

En aquest cas, s’haurà d’indicar el número de comanda en el “Concepte” perquè el Departament de Comandes, pugui agilitar el procés de comprovació. En el cas que la transferència no sigui rebuda dins dels següents 10 dies hàbils, la comanda serà anul·lada. Aquest mètode de pagament és vàlid només per a transferències realitzades des d’entitats espanyoles.

El client assumirà les despeses derivades de l’operació. Si es creu que un pagament és incorrecte, se’ns ha de comunicar immediatament per informar-nos.

Es considera formalitzada una comanda quan l’Associació Trenca tingui constància del pagament.

l’Associació Trenca pot rebutjar qualsevol comanda, tot i estar pagat. En aquest cas es retornarà la totalitat de l’import pagat.

No s’accepta el pagament contra reemborsament.

Ens reservem el dret de canviar les modalitats de pagament i se’n poden crear de noves o eliminar-ne alguna de les existents, sense que el client pugui fer reclamacions per aquest motiu. No obstant si el canvi en la modalitat de pagament afectés una comanda ja realitzada, ens posaríem en contacte amb el client per informar d’aquest canvi, oferint l’opció de cancel·lar la comanda si es considerés convenient.

Xifrat SSL o TLS

Aquest lloc utilitza el xifrat SSL o TLS per raons de seguretat i per a la protecció de la transmissió de contingut confidencial. Es pot reconèixer una connexió encriptada en la línia de direcció del navegador quan canvia de «http://» a «https://» i la icona de cadenat es mostra a la barra d’adreces del teu navegador.

Amb el xifrat SSL o TLS activat les dades que ens transfereixes no poden ser llegits per tercers.

Condicions de lliurament

Es rebrà un correu electrònic confirmant l’enviament i, depenent de l’agència de transports, es pot rebre un correu electrònic o SMS per separat que detallarà com seguir la teva comanda.

Si l’enviament dels productes s’endarrereix per alguna raó fora del nostre control, ens posarem en contacte el més aviat possible per informar-vos, i prendrem mesures per minimitzar l’efecte de l’endarreriment. Sempre que ho fem, no serem responsables dels retards ocasionats.

Només enviem a països de la Unió Europa. Per a enviaments a Andorra, les Illes Canàries, Ceuta i Melilla, les Illes Açores i Madeira, si us plau contactar amb salvatge@trenca.org.

No realitzem enviaments a apartats de correus.

Per norma general les comandes a la península són lliurats en un termini de 24/48 hores (dies hàbils) des de la data de pagament.

Despeses d’enviament

Imports sense IVA.

1.- Zones d’enviament > Catalunya, Zaragoza i Osca (Lleida, Barcelona, Girona, Tarragona, Osca y Zaragoza)

 • Enviament gratuït: comanda mínima 50€ (base imposable)
 • Tarifa fixa: 4,13€

2.- Zones d’enviament > España (Península) —excloses las anteriors províncies i les Illes Balears—

 • Enviament gratuït: comanda mínima 50€ (base imposable)
 • Tarifa fixa: 4,96€

4.- Zones d’enviament > Illes Balears

Enviament gratuït comanda mínima 90€ (base imposable) o si el total de la comanda supera els 10 kg.

 • 0,0 – 3,0 kg » 8,03€
 • 3,0 – 4,0 kg » 9,12€
 • 4,0 – 5,0 kg » 10,21€
 • 5,0 – 6,0 kg » 11,30€
 • 6,0 – 7,0 kg » 12,39€
 • 7,0 – 8,0 kg » 13,48€
 • 8,0 – 9,0 kg » 14,58€
 • 9,0 – 10,0 kg » 15,67€

3.- Zones d’enviament > Portugal —excloses les Illes Açores i Madeira—

Enviament gratuït comanda mínima 50€ (base imposable) o si el total de la comanda supera els 10 kg.

 • 0,0 – 1,0 kg » 9,80€
 • 1,0 – 2,0 kg » 10,00€
 • 2,0 – 3,0 kg » 11,18€
 • 3,0 – 4,0 kg » 12,40€
 • 4,0 – 5,0 kg » 12,38€
 • 5,0 – 6,0 kg » 13,47€
 • 6,0 – 7,0 kg » 14,56€
 • 7,0 – 8,0 kg » 15,64€
 • 8,0 – 9,0 kg » 16,76€
 • 9,0 – 10,0 kg » 15,16€

4.- Zones d’enviament > Altres països de la Unió Europea

Enviament gratuït comanda mínima 100€ (base imposable) o si el total de la comanda supera els 10 kg.

 • 0,0 – 1,0 kg » 12,51€
 • 1,0 – 2,0 kg » 15,11€
 • 2,0 – 3,0 kg » 15,24€
 • 3,0 – 4,0 kg » 16,80€
 • 4,0 – 5,0 kg » 18,38€
 • 5,0 – 6,0 kg » 23,05€
 • 6,0 – 7,0 kg » 23,95€
 • 7,0 – 8,0 kg » 24,84€
 • 8,0 – 9,0 kg » 25,73€
 • 9,0 – 10,0 kg » 26,62€

Facturació

S’enviarà la factura a l’adreça que especificada al registrar-se, encara que sigui diferent de la d’enviament. Un cop el procediment de compra ha conclòs, el client dóna el seu consentiment per a que generem una factura electrònica que se li farà arribar a través de correu electrònic, i si escau, a través del seu espai personal en aquest lloc web.

Cancel·lacions i devolucions

Si es cancel·la la comanda abans d’enviar el producte, es reemborsarà la totalitat del que s’hagi pagat per aquesta comanda en un termini de 14 dies a partir del moment en què se’ns comuniqui el desig de cancel·lar-lo.

Si es cancel·la la comanda un cop que s’ha rebut, s’ha de retorna el producte el més aviat possible i abans de que transcorrin 14 dies des que ens heu informat de la voluntat de cancel·lació. El client serà responsable dels costos de devolució del producte i es reemborsarà el preu de compra dins dels 14 dies posteriors a la devolució del producte.

Si es canvia d’opinió per qualsevol motiu, es té el dret de cancel·lar la comanda dins dels 14 dies posteriors a la recepció, sempre que el producte no sigui:

 • personalitzat;
 • és probable que es deteriori o caduqui ràpidament;
 • que hagi estat obert després del lliurament;
 • s’hagi barrejat inseparablement amb altres articles després del lliurament

Si es vol tornar un producte un cop rebut, en cas de no ser satisfactori, es disposa de 14 dies naturals des de la recepció de la comanda per retornar la mercaderia.

No poden acceptar devolucions de productes que per la seva naturalesa, un cop oberts, no puguin ser empaquetats de nou com originalment.

En el cas que la comanda arribi en condicions defectuoses o la comanda sigui errònia, si us plau, contacta amb nosaltres per correu electrònic al més aviat possible. Només en aquests casos, enviarem una empresa de transport per recollir la mercaderia sense cap cost addicional per al client.

Molt important, comprova l’estat del paquet abans de signar l’albarà del transportista i anota qualsevol anomalia que detectis. No podem responsabilitzar-nos ni acceptar reclamacions per aquest motiu si no es deixa constància escrita o imatge que serveixi de prova documental.

Si a l’obrir el paquet es detecta trencaments, minva o qualsevol error que no coincideixi amb el sol·licitat o facturat, s’ha de contactar immediatament amb nosaltres.

La teva informació personal

Utilitzarem la informació personal que se’ns proporciona per processar la comanda i subministrar els productes. Aquestes dades passaran a formar part del fitxer informatitzat propietat i responsabilitat de l’Associació Trenca, tal i com s’estableix en la nostra Política de Privacitat.

La legislació espanyola obliga a mantenir les dades associades a una compra almenys durant sis anys, pel que no es podran esborrar ni rectificar encara que el client així ho sol·liciti. Segons s’estableix en el Reial Decret de la Normativa Mercantil pel qual es publica el Codi de Comerç en el seu article 30 BOE núm. 289.

Coctacte

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre la teva comanda i les presents condicions de compra, es pot contactar per correu electrònic a: salvatge@trenca.org.

Les presents condicions formen part de l’Avís Legal d’aquest lloc web.

Darrera actualització 1 setembre 2021