Patrimonis, mirades al món pirinenc

Patrimonis, mirades al món pirinenc

45,00 «IVA inclòs»

Esgotat

Esgotat

ref.: LP1 Categoria:

Descripció

Patrimonis, mirades al món pirinenc ens transporta a les muntanyes dels Pirineus amb la bellesa de les imatges del fotògraf Jordi Bas. Un món d’aire i d’aigua, ple de color i de detalls. Molt marcat pel fred i per la llum. Un món d’acció i també de mirades. Un món que és patrimoni de totes i de tots.

El llibre es divideix en en vuit seccions: aire, aigua, color, detalls, fred, llum, acció i mirades, i les fotografies s’acompanyen de textos curts en ocasions informatius, d’altres a tall de reflexió, àdhuc poètics en altres casos, de Silveri Cerradelo, reconegut ambientalista i col·laborador de Trenca.

Conté 174 fotografies sobre els valors patrimonials (naturals, paisatgístics i culturals) dels Pirineus.

Imprès amb gran qualitat, amb una maquetació molt cuidada, l´elaboració d’aquest llibre ha costat més de dos anys, i uns altres deu anteriors per poder fer les fotografies.

Amb aquesta publicació, Trenca vol divulgar la riquesa natural i cultural dels Pirineus. Volem contribuir també a conscienciar que aquesta riquesa és una herència que cal preservar.

Autors: Silverio Cerradelo i Jordi Bas Casas
Editorial: Associació Trenca
ISBN: 9788461663477
Any de publicació: 2013
Pàgines: 143
Idioma: Català
Tipus d'enquadernació: Tapa dura

Informació addicional

Pes 1,94 kg
Dimensions 29,5 × 29,5 × 2,3 cm

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top