Què és Salvatge?

Un oli responsable, amb ànima social i ecològica

Salvatge és el somni d'un grup d'amants de la natura, de l'ONG Trenca, enamorats d’un dels paisatges més captivadors de Catalunya: la Vall Major de Bovera, en els contraforts del Parc Natural del Montsant.

El paisatge és un bell mosaic d'oliverars conreats des de fa segles per generacions de pagesos en terrasses de pedra seca, i boscos mediterranis on es refugia la fauna salvatge. Però aquest extraordinari patrimoni cultural i natural està en perill per la greu despoblació que pateix la zona.

"Salvatge" va néixer fa una dècada per a recuperar aquestes oliveres centenàries i tornar a omplir de vida aquest extraordinari paisatge mediterrani.

El resultat és un oli d’oliva verge extraordinari, tant per la seva qualitat com a producte, com per la seva base d'existència, conreat ecològicament i amb col·laboració absoluta amb la natura i sota el segell de venda de proximitat.

T’uneixes al projecte?

La venda de proximitat està regulada i permet identificar als productors catalans que venen els seus productes directament al públic, segons el Decret 24/2013. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Certificación Ecológica (CCPAE) - Venta de proximidad