Pardalera de ceràmica natural

Pardalera de ceràmica natural

19,66 «IVA inclòs»

Esgotat

Esgotat

ref.: PCN Categoria:

Descripció

Aquest model està dissenyat expressament per oferir un lloc adequat per a la nidificació dels pardals (Passer domesticus) i (Passer montanus). Ha estat desenvolupada amb l'assessorament d'ornitòlegs i conservacionistes experts.

Les pardeleres estan fetes a mà de manera artesanal amb materials 100% naturals i fabricades amb ceràmica (argila cuita). Tenen orificis de ventilació en la base que permeten la ventilació i facilita la sortida de l'aigua en el cas que hi pugui entrar.

Instal·lació

És molt important que no hi hagi cables elèctrics, arbres o altres elements que obstrueixin la trajectòria de vol, és a dir: els pardals no haurien de trobar cap obstacle per poder-hi entrar directament.

No convé que estiguin tot el dia exposades al sol, per tant, una orientació NE/E seria la més recomanable.

S’ha de procurar que la paret sigui completament recta per evitar l’entrada d’aigua en cas de pluja.

Un cop finalitzada la temporada de cria (entre setembre i gener) les pardaleres s’han de buidar i netejar. Només caldrà retirar tot el material que els ocells hagin dipositat per construir el niu per eliminar possibles paràsits.

Cal instal∙lar les pardeleres a finals d’hivern per tal que estiguin preparades en començar la temporada de nidificació.

Informació addicional

Pes 1 kg
Dimensions 13 × 13 × 22 cm

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top