Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Pardalera de ceràmica verda

15,00 «IVA inclòs»

Sense existències. Es pot reservar.

Aquest producte estarà disponible pròximament.

Sense existències. Es pot reservar.

ref.: P02 Categoria:

Descripció

Aquest model està dissenyat expressament per oferir un lloc adequat per a la nidificació dels pardals (Passer domesticus) i (Passer montanus). Ha estat desenvolupada amb l'assessorament d'ornitòlegs i conservacionistes experts.

Les pardeleres estan fetes a mà de manera artesanal amb materials 100% naturals i fabricades amb ceràmica (argila cuita). Tenen orificis de ventilació en la base que permeten la ventilació i facilita la sortida de l'aigua en el cas que hi pugui entrar.

Instal·lació

És molt important que no hi hagi cables elèctrics, arbres o altres elements que obstrueixin la trajectòria de vol, és a dir: els pardals no haurien de trobar cap obstacle per poder-hi entrar directament.

No convé que estiguin tot el dia exposades al sol, per tant, una orientació NE/E seria la més recomanable.

S’ha de procurar que la paret sigui completament recta per evitar l’entrada d’aigua en cas de pluja.

Un cop finalitzada la temporada de cria (entre setembre i gener) les pardaleres s’han de buidar i netejar. Només caldrà retirar tot el material que els ocells hagin dipositat per construir el niu per eliminar possibles paràsits.

Cal instal∙lar les pardeleres a finals d’hivern per tal que estiguin preparades en començar la temporada de nidificació.

Algun dubte? Consulta'ns!

Si tens algun dubte sobre aquest producte o necessites que t'assessorem, ¡consulta'ns!

Estic d'acord amb la política de privacitat *

Go to Top